x
M a r k e t i n g
L a b
  • Luni-Vineri 09:00AM-18:00PM
  • Calea 13 Septembrie nr.90, Complex Grand, Sector 5, Bucuresti
  • office@marketinglab.ro

Bacania lu' Nea Ticu

Suntem mandri sa impartasim o poveste de succes din colaborarea noastra cu un client special - "Bacania lu' Nea Ticu", un producator apreciat de carnati de Plescoi. In calitate de agentie de marketing, am fost mandatati sa dezvoltam un branding puternic si sa gestionam prezenta lor pe retelele sociale.

Dezvoltarea brandului: Una dintre cele mai provocatoare si interesante sarcini a fost sa dezvoltam un branding care sa reflecte traditia si calitatea produselor lor unice. Am lucrat indeaproape cu echipa "Bacania lu' Nea Ticu" pentru a intelege esenta si valorile brandului lor. Am creat un logo memorabil si am definit elementele cheie ale identitatii lor de brand.

Gestionarea prezentei pe retelele sociale: Pentru a conecta "Bacania lu' Nea Ticu" cu iubitorii de produse traditionale, am creat si promovat continut autentic pe platformele de socializare. Am transmis povestile din spatele produselor lor si am construit o comunitate dedicata de clienti.

Rezultatele au fost cu adevarat remarcabile. Am observat o crestere semnificativa a recunoasterii brandului si o implicare crescuta a comunitatii pe retelele sociale. Carnatii de Plescoi "Bacania lu' Nea Ticu" au devenit preferati de multi, iar cererea pentru produsele lor a crescut semnificativ.

Colaborarea cu "Bacania lu' Nea Ticu" a fost o experienta minunata si suntem mandri ca am putut contribui la succesul lor. Daca si voi sunteti in cautarea unei identitati de brand puternice si a unei prezente de succes pe retelele sociale, nu ezitati sa ne contactati. Suntem aici pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele si sa va consolidati afacerea.

Multumim ca a-ti acordat timp sa cititi povestea noastra cu Bacania lu' Nea Ticu si suntem nerabdatori sa vedem ce vom realiza impreuna in viitorul apropiat.

Cu stima, Echipa Marketing Lab !

  • Dezvoltarea brandului
  • Gestionarea prezentei pe retelele sociale

Mergi Sus