x
M a r k e t i n g
L a b
 • Luni-Vineri 09:00AM-18:00PM
 • Calea 13 Septembrie nr.90, Complex Grand, Sector 5, Bucuresti
 • office@marketinglab.ro

Brand reputation and identity

Termenul “brand reputation” poate fi tradus in limba romana ca “reputatia marcii”. In termeni de marketing, acesta se refera la imaginea publica a unei marci sau a unei companii in mintea consumatorilor si pe piata. Reputatia unei marci este esentiala pentru succesul companiei, deoarece consumatorii sunt mai predispusi sa cumpere produse sau servicii de la o companie cu o reputatie buna decat de la una cu o reputatie scazuta. Prin urmare, mentinerea si imbunatatirea reputatiei marcii este un obiectiv cheie in strategiile de marketing.

Cum iti construiesti reputatia marcii cu Marketing Lab

Exista mai multe strategii de marketing pe care le poti folosi pentru a iti imbunatati reputatia marcii, insa trebuie sa fie o strategie compatibila cu profilul companiei. Noi te vom ajuta sa identifici caile cele mai benefice pentru a construi, mentine sau upgrada reputatia brandului tau.

Comunicarea constanta cu clientii: Pentru a iti mentine clientii loiali si multumiti, este important sa comunici cu ei constant. Poti trimit newslettere, sa le oferi reduceri si promotii speciale, sau sa le ceri feedback-ul prin intermediul sondajelor sau intrebarilor pe retelele sociale. Aceasta comunicare va crea o relatie eficienta cu clientii, care va aduce si alte beneficii pe langa reputatia marcii.

Managementul reputatiei online: Intr-o era digitala, reputatia online este esentiala pentru succesul unei marci. Este important sa iti monitorizezi prezenta online si sa te ocupi rapid de orice feedback negativ. Fii activ pe retelele sociale si asigura-te ca raspunzi la comentarii si intrebari intr-un mod prompt si profesionist. O strategie de marketing digital bine pusa la punct va acoperi aceste aspecte.

Marketingul de continut (Content Marketing):Crearea de continut valoros si relevant poate fi un mod eficient de a-ti imbunatati reputatia. De exemplu, poti crea un blog pentru a oferi sfaturi si informatii utile clientilor, poti publica videoclipuri informative sau poti organiza webinarii. Toate acestea, se combina cu o strategia SEO de calitate, pentru a putea completa continutul si pentru a fi usor de gasit prin motoarele de cautare. Content marketingul merge mana in mana cu SEO si alte forme de optimizare.

Implicarea in comunitate: Implicarea in comunitatea locala sau in probleme sociale poate fi un mod eficient de a construi o reputatie pozitiva. Poti sponsoriza evenimente, sa donezi pentru cauze importante sau sa implici angajatii in voluntariat. Desi pare ca astfel de activitati pot fi realizate fara o strategie de marketing aferenta, lucrurile nu stau deloc asa. Va trebui sa promovezi aceste implicari in comunitate pentru a le integra in strategia de brand reputation.

Colaborarea cu influenceri: O relatie B2B cu influenceri poate fi un mod eficient de a-ti construi o reputatie pozitiva si de a-ti extinde publicul. Identifica influencerii care sunt relevanti pentru marca ta si care au o audienta care se suprapune cu publicul dorit. Asigura-te ca influencerii cu care colaborezi sunt autentici si credibili. Acesti influenceri pot promova sau recomanda produsele si serviciile unei marci prin servicii de barter sau contra-cost printr-o strategie de product placement intr-o forma de continut.

 • Experienced Technicians
 • Reliable Technicians
 • 100% Satisfaction
 • Round the Clock Availability
 • Always On Time
 • Straight Forward Pricing

Maintenance Plans

Exista o serie de servicii pe care agentia noastra, Marketing Lab, le poate oferi pentru a ajuta la cresterea reputatiei brandului tau. Iata cateva exemple:

Managementul reputatiei online – O sa monitorizam constant activitatea online a brandului tau si putem interveni in cazul aparitiei de comentarii negative sau de recenzii nefavorabile, astfel incat sa se poata imbunatati imaginea si reputatia brandului tau.

Strategii de PR – Ajutam la dezvoltarea si implementarea de strategii de PR care sa creasca nivelul de notorietate al brandului tau. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul campaniilor de presa, colaborarilor cu influenceri, organizarii de evenimente sau prin alte activitati similare.

Marketing de continut – Putem crea si distribui continut de calitate, relevat si interesant, care sa atraga atentia publicului tinta si sa creasca nivelul de incredere in brandul tau.

Optimizarea motoarelor de cautare (SEO) – Ajutam la optimizarea continutului site-ului web al brandului tau pentru motoarele de cautare, astfel incat sa-ti creasca vizibilitatea si sa atragi mai multi vizitatori.

Monitorizarea concurentei – Monitorizam activitatea online a concurentei si oferim informatii si analize care sa ajute la imbunatatirea strategiilor si tacticiilor de marketing ale brandului tau.

Managementul crizelor – Oferim asistenta in cazul aparitiei unor situatii de criza, cum ar fi o recenzie negativa sau un incident negativ asociat cu brandul tau. Ajutam la gestionarea situatiei si la minimizarea impactului negativ asupra reputatiei brandului tau.

Intra in contact cu noi si te vom ajuta sa construiesti, mentii sau imbunatatesti reputatia brandului tau. Iti vom fi alaturi la orice decizie si cu toate mijloacele pentru a te bucura de rezultatele pe care le doresti.

Hai sa stam de vorba daca simti ca ai nevoie de un "BOOST", Echipa Marketing Lab!

 • Upgrade Your Heating System with us
 • Heating Service Maintenance Cost will benefit you
Mergi Sus