x
M a r k e t i n g
L a b
  • Luni-Vineri 09:00AM-18:00PM
  • Calea 13 Septembrie nr.90, Complex Grand, Sector 5, Bucuresti
  • office@marketinglab.ro

Code to Grow

Suntem extrem de bucurosi sa impartasim cu voi o poveste de succes recenta de la Marketing Lab, in colaborare cu un client special - "Code to Grow". In calitate de agentie de marketing, am fost mandatati sa dezvoltam si sa implementam o identitate de brand puternica pentru aceasta companie remarcabila.

Procesul nostru a inceput prin a intelege cu adevarat esenta si valorile "Code to Grow". Am petrecut ore in discutii intense si cercetari meticuloase pentru a crea o viziune clara a modului in care doreau sa fie perceputi pe piata.

Apoi, am lucrat la definirea elementelor cheie ale identitatii de brand, inclusiv logo-ul, culorile, fonturile si tonul de comunicare. Am dorit sa ne asiguram ca fiecare aspect al brandului lor transmitea mesajul corect si inspira incredere in comunitatea lor de clienti.

Dupa finalizarea noului manual de brand pentru "Code to Grow", am fost incantati sa il implementam in intreaga lor strategie de marketing. Am vazut cum noul lor brand prinde viata si incepe sa faca diferenta pe piata. Feedback-ul de la clienti a fost extraordinar, iar cifrele au aratat o crestere semnificativa a recunoasterii brandului si a angajamentului.

La Marketing Lab, suntem mandri ca am putut contribui la succesul "Code to Grow" si suntem recunoscatori pentru increderea lor in abilitatile noastre. Daca si voi sunteti interesati sa creati sau sa revigorati identitatea de brand a afacerii voastre, va invitam sa ne contactati. Suntem aici pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele si sa va diferentiati pe piata.

Multumim ca a-ti acordat timp sa cititi povestea noastra cu Code to Grow si suntem nerabdatori sa vedem ce vom realiza impreuna in viitorul apropiat.

Cu stima, Echipa Marketing Lab !

  • Logo
  • Manual Brand

Mergi Sus