x
M a r k e t i n g
L a b
  • Luni-Vineri 09:00AM-18:00PM
  • Calea 13 Septembrie nr.90, Complex Grand, Sector 5, Bucuresti
  • office@marketinglab.ro

Hello Holidays

Suntem bucurosi sa impartasim o poveste de colaborare de succes cu un client minunat - "Hello Holidays", o agentie de turism pasionata. In calitate de agentie de marketing, am avut onoarea sa gestionam prezenta lor pe retelele sociale si sa aducem in fata publicului experientele lor de calatorie de neuitat.

Conectarea cu pasionatii de calatorie: Una dintre provocarile si bucuriile noastre a fost de a crea continut captivant si informativ pe platformele de socializare pentru a atrage iubitorii de calatorii. Am impartasit povestile din spatele destinatiilor uimitoare si am oferit sfaturi utile pentru calatorii.

Promovarea ofertelor de calatorie: Am dezvoltat si implementat campanii publicitare pe retelele sociale pentru a face cunoscute ofertele "Hello Holidays". Am folosit strategii inteligente pentru a ajunge la audienta corecta si pentru a genera interes pentru pachetele de calatorie oferite.

Rezultatele au fost cu adevarat inspirationale. Am observat o crestere semnificativa a angajamentului si a numarului de urmaritori pe paginile "Hello Holidays". Publicul a inceput sa exploreze lumea prin pachetele de calatorie propuse de aceasta agentie pasionata.

Colaborarea cu "Hello Holidays" a fost o experienta minunata si suntem mandri ca am putut ajuta la indeplinirea viselor de calatorie ale multor persoane. Daca si voi sunteti in cautarea unei gestionari eficiente a prezentei voastre pe retelele sociale pentru afacerea voastra din industria turismului, nu ezitati sa ne contactati. Suntem aici pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele si sa oferiti clientilor dvs. experiente de calatorie memorabile.

Multumim ca a-ti acordat timp sa cititi povestea noastra cu Hello Holidays si suntem nerabdatori sa vedem ce vom realiza impreuna in viitorul apropiat.

Cu stima, Echipa Marketing Lab !

  • Creare content pentru FB/Instagram
  • Administrare conturi - FB/Instagram

Mergi Sus