x
M a r k e t i n g
L a b
  • Luni-Vineri 09:00AM-18:00PM
  • Calea 13 Septembrie nr.90, Complex Grand, Sector 5, Bucuresti
  • office@marketinglab.ro

Implantis Dental Care

Suntem incantati sa va impartasim o poveste de succes din experienta noastra la Marketing Lab, in colaborarea cu un client exceptional - "Implantis Dental Care". Am fost mandatati sa dezvoltam si sa implementam o strategie de marketing digital cuprinzatoare pentru aceasta clinica stomatologica de top.

Colaborarea noastra a inclus un spectru variat de servicii, cum ar fi gestionarea prezentei lor pe retelele sociale, campanii publicitare pe social media, campanii Google Ads si optimizare pentru motoarele de cautare (SEO).

Prezenta pe retelele sociale: Am lucrat intens pentru a crea si promova continut de calitate pe platformele de socializare, inaltand astfel brandul "Implantis Dental Care". Am incurajat interactiunea cu comunitatea lor de pacienti si am raspuns la intrebari si feedback in timp real.

Campanii publicitare: Am dezvoltat si implementat campanii publicitare pe social media si Google Ads pentru a ajunge la audienta corecta. Am urmarit cu atentie performanta acestor campanii si am ajustat strategiile pentru a obtine rezultate optime.

Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO): Ne-am asigurat ca site-ul "Implantis Dental Care" era vizibil si accesibil in cautarile organice, astfel incat potentialii pacienti sa poata gasi cu usurinta informatii despre serviciile lor de calitate.

Rezultatele au fost cu adevarat remarcabile. Prin abordarea noastra integrata, am reusit sa crestem semnificativ constientizarea brandului "Implantis Dental Care" si sa aducem mai multi pacienti pe usa lor. Feedback-ul pozitiv al pacientilor si cresterea semnificativa a traficului pe site-ul lor ne-au aratat ca am atins obiectivele propuse.

La Marketing Lab, suntem mandri sa facem parte din succesul "Implantis Dental Care" si suntem recunoscatori pentru increderea lor in echipa noastra. Daca si voi sunteti interesati sa va dezvoltati afacerea si sa atingeti noi culmi in marketingul digital, va invitam sa ne contactati. Suntem aici pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele si sa va bucurati de rezultate excelente.

Multumim ca a-ti acordat timp sa cititi povestea noastra cu Implantis si suntem nerabdatori sa vedem ce vom realiza impreuna in viitorul apropiat.

Cu stima, Echipa Marketing Lab !

  • Optimizare SEO
  • Social Media
  • Social Media ADS

Mergi Sus