x
M a r k e t i n g
L a b
  • Luni-Vineri 09:00AM-18:00PM
  • Calea 13 Septembrie nr.90, Complex Grand, Sector 5, Bucuresti
  • office@marketinglab.ro

La Mustati

Suntem incantati sa impartasim o poveste de colaborare de succes cu un client deosebit - "La Mustati", un barber shop care aduce stil si eleganta in viata clientilor sai. In calitate de agentie de marketing, am avut oportunitatea de a gestiona prezenta lor pe retelele sociale si de a dezvolta campanii publicitare eficiente prin intermediul Google Ads.

Gestionarea prezentei pe retelele sociale: Una dintre misiunile noastre a fost sa conectam "La Mustati" cu publicul lor tinta prin intermediul retelelor sociale. Am creat continut de calitate care reflecta stilul si experienta unica pe care o ofera acest barber shop. Am promovat serviciile lor, am interactionat cu comunitatea si am contribuit la construirea unei imagini puternice pe platformele de socializare.

Publicitatea pe Google Ads: Pentru a aduce mai multi clienti noi in usa "La Mustati", am dezvoltat si implementat campanii de publicitate eficiente pe Google Ads. Am utilizat strategii inteligente pentru a ajunge la persoanele care cautau servicii de tuns si ingrijire personala in zona respectiva. Astfel, am ajutat "La Mustati" sa fie gasit rapid si usor de cei care au nevoie de serviciile lor.

Rezultatele au fost remarcabile. "La Mustati" a experimentat o crestere semnificativa a vizibilitatii lor online, iar clientela lor a crescut constant. Stilul si calitatea serviciilor lor au devenit cunoscute si apreciate in comunitate.

Colaborarea cu "La Mustati" a fost una dintre experientele noastre de succes si suntem mandri ca am putut ajuta la promovarea unui business local. Daca si voi sunteti in cautarea gestionarii eficiente a prezentei voastre pe retelele sociale sau a campaniilor de publicitate Google Ads, nu ezitati sa ne contactati. Suntem aici pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele si sa va dezvoltati afacerea.

Multumim ca a-ti acordat timp sa cititi povestea noastra cu La Mustati si suntem nerabdatori sa vedem ce vom realiza impreuna in viitorul apropiat.

Cu stima, Echipa Marketing Lab !

  • Social Media
  • Google ADS

Mergi Sus