x
M a r k e t i n g
L a b
  • Luni-Vineri 09:00AM-18:00PM
  • Calea 13 Septembrie nr.90, Complex Grand, Sector 5, Bucuresti
  • office@marketinglab.ro

My Conta

Suntem bucurosi sa impartasim o poveste de colaborare de succes cu un client important - "My Conta", o firma de contabilitate dedicata furnizarii serviciilor de contabilitate de inalta calitate. In calitate de agentie de marketing, am avut oportunitatea de a dezvolta si imbunatati identitatea lor de brand.

Crearea unei identitati de brand solide: Colaborarea noastra cu "My Conta" a inceput cu intelegerea profunda a valorilor, misiunii si filozofiei lor. Am explorat ceea ce ii face unici si apoi am dezvoltat o identitate de brand care sa reflecte profesionalismul, integritatea si expertiza lor in domeniul contabilitatii.

Designul logo-ului si identitatii vizuale: Am creat un logo distinctiv si am dezvoltat o identitate vizuala care sa fie memorabila si recunoscuta in industria contabilitatii. Fiecare element al identitatii vizuale a fost proiectat cu atentie pentru a se potrivi cu imaginea de incredere si responsabilitate pe care "My Conta" o promoveaza.

Rezultatele au fost notabile. "My Conta" si-a consolidat reputatia de firma de contabilitate de incredere si a atras noi clienti care apreciaza serviciile de calitate superioara. Identitatea de brand dezvoltata de echipa noastra a devenit un simbol al profesionalismului si expertizei lor.

Colaborarea cu "My Conta" a fost una dintre cele mai satisfacatoare experiente si suntem mandri ca am putut contribui la consolidarea identitatii lor de brand. Daca si voi sunteti in cautarea dezvoltarii unei identitati de brand sau a serviciilor de branding personalizate, nu ezitati sa ne contactati. Suntem aici pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele si sa va dezvoltati afacerea.

Multumim ca a-ti acordat timp sa cititi povestea noastra cu My Conta si suntem nerabdatori sa vedem ce vom realiza impreuna in viitorul apropiat.

Cu stima, Echipa Marketing Lab !

  • Crearea unei identitati de brand solide
  • Designul logo-ului si identitatii vizuale

Mergi Sus