x
M a r k e t i n g
L a b
  • Luni-Vineri 09:00AM-18:00PM
  • Calea 13 Septembrie nr.90, Complex Grand, Sector 5, Bucuresti
  • office@marketinglab.ro

Pastinho

Suntem incantati sa impartasim o poveste de colaborare de succes cu un client dedicat - "Pastinho", un producator de paste pasionate de arta pastelor fine. In calitate de agentie de marketing, am avut oportunitatea de a dezvolta si imbunatati identitatea lor de brand.

Crearea unei identitati distinctive: Am inceput aceasta calatorie de branding prin a explora si intelege cu atentie esenta si valorile "Pastinho". Cu o echipa dedicata si creativa, am dezvoltat o identitate de brand care sa reflecte pasiunea lor pentru pastele de inalta calitate si maiestria cu care sunt produse.

Designul logo-ului si ambalajului: Un aspect esential al acestui proiect a fost designul logo-ului si al ambalajului produselor "Pastinho". Am creat un logo captivant si un ambalaj atractiv care sa atraga ochii si sa transmita calitatea si prospetimea pastelor lor.

Rezultatele au fost cu adevarat inspirationale. "Pastinho" si-a consolidat reputatia de producator de paste de incredere si a atras un public care apreciaza autenticitatea si gustul delicios al pastelor lor. Identitatea de brand dezvoltata de echipa noastra a devenit o marca distinctiva si memorabila in industria pastelor.

Colaborarea cu "Pastinho" a fost una dintre cele mai creative si satisfacatoare experiente, iar suntem mandri ca am putut contribui la crearea unei identitati de brand unice pentru un producator pasionat de paste. Daca si voi sunteti in cautarea dezvoltarii unei identitati de brand sau a serviciilor de branding personalizate, nu ezitati sa ne contactati. Suntem aici pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele si sa va dezvoltati afacerea.

Multumim ca a-ti acordat timp sa cititi povestea noastra cu Pastinho si suntem nerabdatori sa vedem ce vom realiza impreuna in viitorul apropiat.

Cu stima, Echipa Marketing Lab !

  • Crearea unei identitati distinctive
  • Designul logo-ului si ambalajului

Mergi Sus