x
M a r k e t i n g
L a b
  • Luni-Vineri 09:00AM-18:00PM
  • Calea 13 Septembrie nr.90, Complex Grand, Sector 5, Bucuresti
  • office@marketinglab.ro

Professor Pips

Cu bucurie va prezentam Professor Pips Academy - un partener de incredere al Marketing Lab!
Ca agentie de marketing inovatoare, suntem mandri sa colaboram cu aceasta institutie educativa de top, impartasind pasiunea pentru excelenta si succes.
Cu abordarea noastra strategica si creativa, ne-am angajat sa aducem vizibilitate, valoare si conexiuni autentice pentru Professor Pips Academy.
Dinamismul nostru in marketing se intrepatrunde perfect cu misiunea lor educativa, impingand limitele si deschizand noi oportunitati pentru studenti si investitori.
Impreuna, construim viitorul finantelor si al cunoasterii, punand bazele unei colaborari semnificative si durabile.

Cu strategia noastra de marketing completa, ne-am propus sa marim influenta si sa facem mai vizibila aceasta institutie educationala de prestigiu prin:

**Strategii Sociale & Prezenta pe Platforme Media**
Plecand de la strategii de brand personalizate, am revolutionat prezenta Professor Pips Academy pe retelele sociale. Prin continut captivant si vizual atractiv, am construit o comunitate online implicata si am amplificat mesajul lor educativ in mediul digital.
**Crearea Continutului Video pe YouTube**
Suntem mandri sa fim partenerii Professor Pips Academy in crearea continutului video de calitate pentru platforma YouTube. Videoclipurile informative si inspirationale aduc subiectele financiare la viata, atragand o audienta globala si consolidand pozitia academiei ca lider de opinie.
**Optimizarea Google My Business**
Cu abilitatile noastre in optimizarea locala, am asigurat ca Professor Pips Academy este vizibila pentru publicul local si international. Profilul Google My Business a fost optimizat pentru a oferi informatii esentiale, facilitand interactiunea cu studentii potentiali.
**Publicatii Online si PR Digital**
Am folosit expertiza noastra in PR digital pentru a obtine expunere maxima pentru Professor Pips Academy. Publicatiile online strategice au sporit credibilitatea academiei si au atras atentia asupra valorii unice pe care o ofera in lumea financiara. Cu fiecare serviciu oferit, ne straduim sa cream un impact semnificativ in piata si sa conturam viitorul educatiei financiare impreuna.

Multumim ca a-ti acordat timp sa cititi povestea noastra cu Professor Pips si suntem nerabdatori sa vedem ce vom realiza impreuna in viitorul apropiat.

Cu stima, Echipa Marketing Lab !

  • Social Media
  • Youtube videos
  • Google MyBusiness
  • Instagram posts
  • Online publications

Mergi Sus