x
M a r k e t i n g
L a b
  • Luni-Vineri 09:00AM-18:00PM
  • Calea 13 Septembrie nr.90, Complex Grand, Sector 5, Bucuresti
  • office@marketinglab.ro

World Watches

Suntem mandri sa impartasim o poveste inspirationala de colaborare cu un client exceptional - "World Watches", o platforma de comert electronic dedicata ceasurilor de lux. In calitate de agentie de marketing, am avut ocazia de a contribui la dezvoltarea lor, inclusiv crearea site-ului web, a logo-ului si a identitatii de brand.

Crearea site-ului web: Una dintre provocarile noastre initiale a fost sa dezvoltam un site web care sa reflecte eleganta si exclusivitatea ceasurilor de lux oferite de "World Watches". Am colaborat indeaproape cu echipa lor pentru a crea un site web modern, usor de navigat si atragator pentru cumparatori. Am asigurat ca fiecare detaliu al site-ului web contribuie la o experienta de cumparare premium.

Crearea logo-ului si dezvoltarea brandului: Pentru a transmite esenta si calitatea ceasurilor oferite, am creat un logo distinctiv si am dezvoltat o identitate de brand unica pentru "World Watches". Am pus accent pe simbolismul luxului si am asigurat ca brandul lor sa fie memorabil si recunoscut in industria ceasurilor.

Rezultatele au fost cu adevarat remarcabile. "World Watches" a lansat cu succes platforma lor de comert electronic si a devenit o destinatie preferata pentru iubitorii de ceasuri de lux. Logo-ul si brandul lor au devenit reprezentative pentru calitatea si stilul lor inconfundabil.

Colaborarea cu "World Watches" a fost o experienta deosebita si suntem mandri ca am putut contribui la cresterea lor si la crearea unei prezente de impact in industria ceasurilor de lux. Daca si voi sunteti in cautarea dezvoltarii unui site web, a crearii unui logo sau a dezvoltarii unei identitati de brand distinctive, nu ezitati sa ne contactati. Suntem aici pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele si sa va dezvoltati afacerea.

Multumim ca a-ti acordat timp sa cititi povestea noastra cu World Watches si suntem nerabdatori sa vedem ce vom realiza impreuna in viitorul apropiat.

Cu stima, Echipa Marketing Lab !

  • Branding
  • Web-design
  • Creare logo

Mergi Sus